7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

En güzel laleler yarışacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilkini geçen yıl düzenlediği 'En Güzel Lale Yarışması'nın ikincisini düzenliyor. Yarışmada en güzel laleyi yetiştirene bin YTL ödül verilecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyenlerin, yetiştirdikleri lalelerin fotoğraflarını çekerek, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerektiği bildirildi.

Bu fotoğraflardan en güzel 5 tanesinin seçilerek dereceye gireceği belirtilen açıklamada, en güzel 10 lalenin de mansiyon ödülü almaya hak kazanacağı ifade edildi. Yarışmaya, kendi evlerinde, saksılarında, balkonlarında ya da bahçelerinde lale yetiştiren herkesin katılabileceği kaydedilirken, komisyon üyelerinin gerektiği taktirde laleleri yerinde inceleyebileceği de belirtiliyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin lalelerinin fotoğraflarını en az 3 megapiksellik bir fotoğraf makinesiyle çekilmiş olması ve çekilen orijinal boyutlarında en fazla 3 fotoğrafı bir cd'ye kayıt ederek Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne göndermeleri gerektiği ifade edilirken, yarışma sonunda birinciye bin YTL, ikinciye 750 YTL, üçüncüye 500 YTL, dördüncüye 400 YTL ve beşinciye ise 300 YTL ödül verileceği bildirildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 12:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?