6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

En iyi arkadaşı piton yılanı!

EN İYİ ARKADAŞI PİTON YILANI

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Mürüvet Göktaş adlı genç kız, birlikte yaşadığı 3 metrelik piton yılanı ile birlikte oyunlar oynuyor.

23 yaşındaki Mürüvet Göktaş, evinde Şila ismini verdiği piton yılanıyla beraber yaşıyor. En iyi arkadaşı olarak gösterdiği piton yılanıyla gösteri yapmaya hazırlanan genç kız, görenlerin ilgisini çekiyor.

3 yıldır birlikte yaşadığı yılanla oyunlar oynayarak korkusuzca hayvana sarılan Göktaş, yılanlara çocukluğundan bu yana ilgi duyduğunu söyledi. Bir süre sirkte çalıştığını anlatan Göktaş, "Küçük yaşlarda yılan gördüğüm zaman elime almaya çalışır, onlarla oynamak isterdim. 8 yıl önce bir sirkte piton

yılanını gördüm ve elime almak istediğimi söyledim. Bunun üzerine sirk görevlisi bana izin verdi. Daha sonra sirk görevlisi ile beraber çalışmaya başladım. 3 yıl önce de sirkte çalışmayı bıraktım. Ama 'Şila' ile beraber yaşamaya devam ediyorum. Bir organizasyon hazırlayarak ilçe halkına gösteri düzenlemeye karar verdik. Önümüzdeki günlerde ilçe halkına unutulmaz anlar yaşatacağız" dedi.

EN İYİ ARKADAŞI PİTON YILANI
EN İYİ ARKADAŞI PİTON YILANI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 16:18:01
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 23:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?