7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

'En İyi'ler yarıştı

Ereğli’nin en iyisi olma sloganı ile faaliyetine başlayan Ereğli Parksite AVM’de, ilköğretim okulları arasında bilgi yarışması düzenledi.

15 Aralık 2009’ta başlayıp Ereğli merkez ilçe ve köylerinden 31 ilköğretim okulunun rekabet ettiği Ereğli İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması”nın finali, 08 Ocak 2010 Cuma günü Ereğli Parksite AVM fastfood alanında yapıldı.

Ereğli kaymakamı İbrahim Ballı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, Adese AVM genel müdür yardımcısı Ali Yel, Ereğli Parksite AVM yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen yarışmanın final etabında üç okul yarıştı. 31 okul arasından sıyrılarak finale kalan Şehit Kamil Atalay, Mehmet Akif Ersoy ve Kasım Topak ilköğretim okulları arasında yapılan final mücadelesi kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Yüzlerce öğrencinin tezahüratları ile renklenen yarışmanın finalinde birinci Şehit Kamil Atalay, ikinci Mehmet Akif Ersoy, üçüncü de Kasım Topak ilköğretim okulu oldu.

Birinci okula bilgisayar ve yazıcı, ikinci okula projeksiyon cihazı, üçüncü okula da yazıcı hediye edilen yarışmada ayrıca birinci okul öğrencilerine tam, ikinci okul öğrencilerine yarım ve üçüncü okul öğrencilerine de çeyrek cumhuriyet altını ile madalya hediye edildi. Bunların yanında Ereğli AVM mağazaları da, dereceye giren ilk üç ilköğretim okuluna yemek menüsünden sinema biletine, ayakkabıdan gömleğe kadar yüzlerce hediye dağıttı. Üçüncü okulun ödüllerini Adese AVM genel müdür yardımcısı Ali Yel, ikinci okulun ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, birinci okulun ödüllerini de Ereğli Kaymakamı İbrahim Ballı’nın verdiği yarışmada açıklama yapan Kaymakam Ballı, bilgi yarışmasına sebep olan Ereğli Parksite AVM yöneticilerine teşekkürlerini iletirken, yarışmanın geleneksel hale gelmesi için çağrıda bulundu.
 

Yarışma Logosu

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 12:55:52
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 13:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?