4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Engelli aracını çaldılar

Konya'da belden aşağısı tutmayan kişinin engelli aracı, çalıştığı sağlık ocağının önünden çalındı.

 
Konya'da 1 No'lu Sağlık Ocağı'nda santral görevlisi olarak çalışan 43 yaşındaki Erdal Türkoğlu'nun, 1 yaşında geçirdiği havale sonucu belden aşağısı felç oldu. 1982 yılında yaptırdığı 3 tekerlekli engelli aracıyla işyerine gidip gelen Erdal Türkoğlu'nun aracı, çalıştığı sağlık ocağının önünden herkesin gözü önünde çalındı.

Olayı polise haber veren Türkoğlu, sabah iş yerine geldiğini ve aracı her zamanki yerine park ettiğini belirterek, "Hastalardan birisi geldi ve 3 tekerlekli aracın kimin olduğunu sordu. Benim olduğunu söyleyince iki şüpheli şahsın aracı itekleyerek hızla götürdüğünü söyledi. Arkadaşın arabasıyla aramamıza rağmen aracımı bulamadık. Çok mağdur durumda kaldım" dedi.


1982 yılından beri engelli aracını kullandığını dile getiren Türkoğlu, "O araç benim elim ayağımdı. İş yerime, pazarıma o araçla gider gelirdim. Benim evim buraya çok uzak ve iki dolmuş değiştirmek zorundayım. Bu sakat halimle dolmuşa nasıl inip bineceğim? Çok mağdur durumda kaldım. Bu insanlar nasıl insanlar? O aracın özürlü aracı olduğunu herkes anlar. O aracı ben zamanında 2 bin YTL'ye almıştım. Şimdi alacak durumum da yok" şeklinde konuştu.


Hırsızlara seslenen Türkoğlu, hırsızların bir an önce çaldıkları aracını geri getirmelerini, kendisinin çok mağdur durumda kaldığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 16:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atacandeliönü IP: 85.96.214.xxx Tarih : 30.07.2007 16:36:41
Necat yok . Şimdi biri seni taşıyarak götürsün . Geçmiş olsun