4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Eniştesi tarafından vuruldu

Konya'da ablasını ve eniştesini barıştırmak için evlerine giden 29 yaşındaki genç, eniştesi tarafından vurularak öldürüldü.


Olay merkez Karatay ilçesi Durak Fakıh Mahallesi Şehit Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Sarı (29), ablası Şerife ile eniştesi İsmail G.'nin ailevi nedenlerden dolayı dargın olduklarını öğrendi. Mehmet Sarı, ablasının evine gittiğinde, eniştesinin sadece geceleri eve gelip sabah erkenden gittiğini ve ablası ile ilgilenmediğini öğrendi.

Bu duruma kızan Mehmet Sarı, eniştesi ile konuşurken tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Sarı, evden ayrılarak kendi evine doğru yola çıktı. Sinirlenen enişte evden aldığı tüfekle kayınbiraderinin peşinden koşmaya başladı. Abla Şerife ise telefonla, "Kaç enişten tüfekle geliyor" diyerek kardeşini uyardı. Uyarmadan saniyeler sonra enişte, seslendiği kayınbiraderini av tüfeğiyle ateş ederek göğsünden vurdu.


Ağır yaralanan Mehmet Sarı'yı ablası Şerife G. yoldan çevirdiği bir otomobille Konya Numune Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ameliyata alınan Mehmet Sarı hayatını kaybetti. Mehmet Sarı'nın bir hafta sonra evleneceği öğrenildi.
Katil zanlısı İsmail G., olaydan sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2007 Perşembe 11:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?