3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Erbakan Konya'da

Kapatılan Refah Partisi'nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Konya'da "37. Yılda Milli Görüş Etkinlikleri" adlı programa katıldı. 

Milli Görüş lideri ve kapatılan Refah Partisi'nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Saadet Partisi (SP) İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği ve hafta başından bu yana devam eden '37. Yılda Milli Görüş Etkinlikleri' programında konuşma yapmak üzere iftar saati öncesi Konya'ya geldi. Programın yapılacağı Fuar Kültür Merkezi girişine yanaşan araçtan inmesi beklenen Necmettin Erbakan, son anda karar değiştirerek akşam namazını kılmak üzere beraberindekilerle birlikte SP İl Başkanlığı'na geçti. Namaz sonrası salona gelen Erbakan, partililer tarafından "Mücahit Erbakan" sloganlarıyla karşılandı. Erbakan'ın girişi sırasında kapıda bir süre izdiham yaşandı. Konuşma yapacağı salonda sahne üzerine kurulan masada SP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Özkafa, Teoman Rıza Güneri ve İl Başkanı Zülfikar Gazi ile birlikte iftar açan Necmettin Erbakan, uzun süre partililer tarafından ayakta alkışlandı. 

Erbakan'ın iftar yemeğini yemesinden önce sahneye perde örtülürken program, basına kapalı olarak devam etti. Erbakan'ın programda, "Milli Görüş ve Dünya" konulu bir konuşma yaptığı öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 21:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?