5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Erbakan Konya'da

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, "Allah razı olsun, Kıbrıs Yunan adası olmaktan kurtuldu" dedi.
SP'nin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına katılmak üzere Konya'ya gelen Necmettin Erbakan, eski milletvekillerinden Hasan Hüseyin Öz'ün oğlu Kadir Öz ile Lütfiye Karakuş'un nikah törenine katıldı. SP Genel Başkan Vekili Recai Kutan ile genç çiftlerin nikah töreninde şahitlik yapan Necmettin Erbakan, gazetecilerin Kıbrıs'taki referandum sonuçlarına ilişkin sorularını yanıtladı.
Necmettin Erbakan, "Allah razı olsun, Kıbrıs Yunan adası olmaktan kurtulmuştur. Rumlar vasıtasıyla hayırlı bir iş oldu. Bizim bağımsız devletimiz, inşallah ilelebet bağımsız yaşayacaktır. Bizim için bir tek Kıbrıs meselesi var, o da bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni güçlendirmektir. Bugünkü AKP yöneticileri, yanlış politika takip etmek suretiyle milli menfaatlerimize aykırı istikamette gidiyor. Allah millete acıdı, korudu, hayırlı olsun" dedi.
Erbakan nikah töreninin ardından SP İl Teşkilatı'na geçerek, GİK toplantısına katıldı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıya, partinin genel başkan yardımcıları ve üst düzey yöneticileri katıldı.
KONYA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2004 Pazar 16:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?