7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Erdoğan'ın Konya programı belli oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'ya yapacağı gezi programı belli oldu. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan, Şeb-i Arus töreninin ardından Konya'dan ayrılacak.

AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın Konya gezisi programı hakkında bilgi verdi. Başbakan Erdoğan'ın saat 13.00 gibi Konya'ya geleceğini belirten Dügen, "Başbakanımızın Konya'ya olan özel ilgisini biliyoruz. Bu ilgisi sebebiyle her yıl Şeb-i Arus törenlerine katılarak ilimizi şereflendiriyor. Ayrıca Konya projeleriyle birinci dereceden kendisi bizzat ilgileniyor. Bu ziyaretleri ayrıca Konya için yerel seçim çalışmalarının startı anlamına da geliyor"
dedi.

Mahalli seçimler için aday adaylığı sürecinin devam ettiğini de dile getiren Dügen, "Belediye başkanlığı, il ve belediye meclis üyelikleri için aday adaylığı süreci 19 Aralık gününe kadar devam ediyor. 19 Aralık'tan sonra ise temayül yoklamaları esas alınarak adaylar belirlenecek. Konya Büyükşehir Belediyesi için şu ana kadar Tahir Bey'in dışında aday adaylığı için başvuru yapılmadı. Başbakan Erdoğan'ın katılacağı açılış töreninde büyükşehirler için adayları açıklamasını bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?