6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ereğli de MOBESE'ye kavuşuyor

Konya'nın Ereğli ilçesinde, MOBESE çalışmalarında sona yaklaşıldığı, sistemin bir ay sonra hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. 

Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Zeynel Abidin Topak ile birlikte, kısa adı MOBESE olan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu'nun Emniyet Müdürlüğü binası önüne kadar gelen alt yapı çalışmalarını inceledi. 

Ereğli Belediye Başkanı Özdoğan, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ve sistemin bir ay sonra devreye gireceğini belirterek, "Sistemin kontrol merkezi Emniyet Müdürlüğümüz olduğu için ağ bağlantılarının Emniyet Müdürlüğü'ne kadar getirilmesi de bize bu mutluluğu yaşatmaktadır. Sistemin faaliyete geçmesi ile birlikte hem trafik, hem de asayiş açısından önemli bir eksiklik daha giderilmiş olacak. Bildiğiniz gibi bu sistem şu anda sadece büyükşehirlerimizde var. İllerde yapılan bütün yatırımlar hatta fazlası Ereğli'mize kazandırılmakta. Bizde AK Partili bir belediye olarak bu mutluluğu halkımızla birlikte paylaşıyoruz" dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Zeynel Abidin Topak ise, iktidarları dönemin Ereğli'ye önemli yatırımlar kazandırıldığını kaydetti. Başkan Topak, "Türkiye'de birçok ilde olmayan polis meslek yüksekokulu, fen lisesi, fakülte, duble yol ve MOBESE gibi önemli yatırımlara imza atmak son derece önemli. Biz hizmeti seven bir partinin getirdiği hizmetleri halkımızla birlikte yaşamaktan mutluyuz. Bu sistemin alt yapısını kısa bir süre içerisinde tamamlayan belediye başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Ereğli Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya da, MOBESE'nin hem can, hem de mal güvenliği açısından önemine değinerek, emeği geçenlere teşekkür etti

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 14:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?