6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ereğli'ye 500 kişilik öğrenci yurdu

EREĞLİ 500 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDUNA KAVUŞUYOR

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, Ereğli ilçesine yapılması düşünülen 500 yataklı öğrenci yurdunun temelinin Ocak ayı içinde atılacağını söyledi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Abdullah Çetinkaya, yurt binasının ihale sürecinin tamamlandığını ve Ocak ayı içinde temelinin atılacağını belirterek, "Binamız 1 yıl içinde teslim edilecek. Maliyeti ise 20 milyon lira civarında olacak. AK Parti döneminde Ereğli, birçoğu ilk olan çok sayıda yatırımı aldı, almaya da devam ediyor. Bu hizmetlerden bir tanesi de Ereğli Eğitim Fakültesi'dir. Bizim iktidarımıza nasip olan bu hizmet Ereğli Üniversitesi'nin de ilk ayağıdır. İktidarımızın hizmetleri bununla da sınırlı değil. Duble yol, çevre yolu, rehabilitasyon merkezi, Adliye Sarayı, Polis Okulu gibi önemli hizmetleri Ereğli'ye kazandırdık. Fen Lisesi' nin temeli de önümüzdeki yıl atılacaktır" dedi.

Son günlerde gündemde olan bazı ilçelerin il olması durumuyla ilgili sorulan soru üzerine ise Çetinkaya, "Ne zaman seçim dönemi yaklaşsa geçmiş dönemin alışkanlığı olan ilçelerin il olması konusu gündeme taşınıyor. Şu an hükümetimizin gündeminde böyle bir konu yok. Eğer il yapılacak ilçeler olacaksa bu ilçeler arasında Ereğli de mutlaka olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ereğli hinterlandı, nüfusu, ekonomisi, kriterleri il olmak için en uygun ilçeler arasında yer almaktadır. Biz Ereğli'ye gelen yatırımlar gibi il olma konusu da takip etmekteyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 18:02:02
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 18:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf altınsoy IP: 95.88.135.xxx Tarih : 28.12.2010 03:24:19

EREGLIYI SIMDIYE KADAR HICBIR MILLET VEKILI SAHIPLENMEMISTIR K!!!BU MILLET VEKILIMIZ SAHIPLENSIN ALDANMA EREGLIM BU SANAL VEKILIMIZE .. .SECIM YAKLASTI KANMAYIN YURTLAN,YOLLAN, ADLIYE BINASIyLA.HELE BU MILLET VEKILI EREGLIYE SAHIP CIKICAK BIR SIYASI HIC OLAMAZ.MADEM AKPLI VEKILSEN HADI O ZAMAN BASBABAKANIN KAPISINI CALDA YUMRUGUNU MASAa VUR DOGUDAA  KOY KONUMUNDAKI ILCEYI  IL OLUCAKSA EREGLIMIZI IL YAP AKP SAYIN EREGLI MVK