6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Eroin tacirleri polise takıldı

Konya'da sokak satıcılarına eroin pazarlamak için Van'dan gelen 2 şüpheli polisin baskını sonucu yakalandı. Baskında 4 kilo eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri Van'dan iki şüphelinin Konya'ya geldiğini tespit etti. Yapılan araştırmalarda şüphelilerin uyuşturucu madde pazarlayacağını öğrenen polis harekete geçti.

Şüphelileri takip eden narkotik polisi merkez Karatay ilçesinde yaptığı baskında Yusuf E. (39) ve Reşat G.'yi (37) yakaladı. Üzerlerinde yapılan aramada ise 200 gram eroin çıktı. 200 gram eroini bulan polis ekipleri, şüphelilerin bu miktarı numune olarak üzerinde taşıdığını tespit etti.

Yapılan araştırmada şüphelilerden Yusuf E.'nin merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil beldesindeki evinde eroin bulundurduğu ortaya çıktı. Kasabadaki eve düzenlenen operasyonda da 3 kilo 800 gram eroin bulundu.

Ele geçirilen 4 kilo eroinle birlikte KOM Şubesi'ne götürülen şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 11:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?