4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Eşine kızınca evini yakmak istedi

Konya'da tartıştığı karısına kızınca sinir krizi geçiren bir kişi, kendini kilitlediği evinde bulunan eşyaları dağıttıktan sonra ateşe verip yakmak istedi. Daha sonra kapıyı açan şahısa sağlık görevlileri tarafından sakinleştirici yapılırken, ateşe verilen bir kısım eşya söndürüldü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Sıhhat Sokak Papatya Apartmanı B Blok No:16'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın'dan Konya'ya yeni taşınan N.A (28) ile eşi arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinir krizi geçiren şahıs, kapıları içerden kilitledikten sonra evdeki eşyaları dağıtmaya başladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, N.A'nın kapıyı açmaması üzerine çilingir çağırdı. Polislerin ısrarına rağmen kapıyı açmayan şahıs, dağıttığı eşyaların bir kısmını ateşe verdikten sonra kapıyı açtı. Polisler ve vatandaşlar, itfaiye gelmeden ateşi söndürürken, olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık görevlileri tarafından sakinleştirici yapılan N.A, eşinin kendisinden şikayetçi olması nedeniyle polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 11:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?