30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Eşini öldürüp 'deli' raporuyla çıkmıştı

BİRİNCİSİNDE KARISINI, İKİNCİSİNDE İKİNCİ KARISINA SARKINTILIK EDENİ ÖLDÜRDÜ

Konya'da 12 gün önce işlenen cinayetin zanlısı, polis tarafından suç aleti silahla birlikte yakalandı. 2001 yılında karısını öldüren zanlının, 12 gün önceki cinayeti de dini nikahlı eşine sarkıntılık edildiği için işlediği öğrenildi.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Şehit Erkan Özbalcı Sokak'taki Burcu Kent Sitesi'nde meydana gelmişti. Halil S. (48), dini nikahlı eşi Zübeyde Baz'ı (46) sürekli rahatsız eden Burhanettin Polat'ı (31) tekrar evlerine gelip rahatsız etmesi sonucu 6 kurşun sıkarak öldürüp kaçmıştı. Cinayetten sonra suç aleti silahla birlikte kaçan şüphelinin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri çalışma başlattı. 12 gündür şüphelinin peşinde olan dedektifler, Halil S.'nin Antalya'ya kaçtığını öğrendi. Burada irtibatlı olduğu kadınlara ulaşıp adreslere baskın yapan polis, şüphelinin tekrar Konya'ya geldiğini öğrendi. Bunun üzerine Konya'nın merkez Meram ilçesinde Halil S.'nin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Cinayet Bürosu dedektifleri, o adrese de baskın yaptı. Şüpheli Halil S., üzerindeki suç aleti tabanca ile birlikte sevgilisinin evinde yakalandı

2001 YILINDA KARISINI ÖLDÜRÜP CEZAEVİNE GİRİP ÇIKMIŞ

Dini nikahlı karısına sarkıntılık eden şahsı öldürdüğü iddia edilen Halil S.'nin 2001 yılında da resmi nikahlı eşini öldürdüğü ortaya çıktı. Resmi nikahlı karısı Zeynep S.'yi öldürüp cezaevine giren Halil S.'nin, 2,5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra ceza-i ehliyeti bulunmadığı için tedavi sonrası tahliye edildiği öğrenildi.

BİRİNCİSİNDE KARISINI, İKİNCİSİNDE İKİNCİ KARISINA SARKINTILIK EDENİ ÖLDÜRDÜ
 
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 13:33:05
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 22:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?