6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Eşinin üniversiteli sevgilisini öldürdü

KARISININ ÜNİVERSİTELİ AŞIĞINI ÖLDÜRDÜ

İzmir'de yaşayan ve bir süredir ayrı yaşadığı 14 yıllık karısının internette tanıştığı üniversite öğrencisiyle birlikte Konya'da yaşadığını öğrenen 42 yaşındaki bir kişi, evine gittiği öğrenciyi 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü, karısını da ağır yaraladı.

Olay, saat 00.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahalllesi Şirinyer Sitesi B Blok'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de kasap olarak çalışan M.E.E.(42), yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı 14 yıllık eşi E.E.'nin, kendisine boşanma davası açtığını öğrendi. Evli bulundukları süre içerisinde çocukları olmayan E.E., yaklaşık bir ay önce internette okey oynarken Konya Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencisi İlhan Tuncer (28) ile tanıştı. İnternette başlayan arkadaşlığı ilerleten E.E., daha sonra eşinden habersiz İzmir'de bulunan evini sattıktan sonra ortak olan mallarını da yanına alarak Konya'da sevgilisinin ev arkadaşı ile birlikte kaldığı bekar evine yerleşti.

Bekar evinde İlhan Tuncer ile birlikte kalan arkadaşı E.M., evli kadının evlerinde kalmalarından rahatsız olarak bir şekilde İzmir'deki M.E.E.'nin telefona ulaştı. E.M., telefonla ulaştığı M.E.E.'ye eşinin İzmir'deki evi sattığını ve ortak olan eşyalarla birlikte Konya'ya geldiğini ve kendilerinde kaldığını söyledi. Bunun üzerine öfkelenen M.E.E, ortak eşyaları almak için avukatıyla birlikte İlhan Tuncer'in Konya'daki evine geldi. Evin adresini E.M.'den telefonla öğrenerek gece saatlerinde eve gelen şahıs, kendisine kapıyı açan İlhan Tuncer ile konuştuğu sırada içeriden eşinin çıktığını görünce çılgına döndü. Yanında getirdiği bıçakla eşine saldırmaya başlayan öfkeli koca, bu sırada araya giren İlhan Tuncer'i de bıçaklamaya başladı. Olay sırasında evde bulunan E.M. de kavgayı ayırmak isterken elinden yaralandı. Kavgada 7 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan İlhan Tuncer, evden çıkarak oturduğu binanın karşısında bulunan polis merkezine gitmek isterken kan kaybı nedeniyle toprak zeminde yığılıp kaldı. Ağır yaralanan İlhan Tuncer, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı kadın da Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

KAPI AÇILIP İÇERİDEN EŞİMİN ÇIKTIĞINI GÖRÜNCE KENDİMDEN GEÇTİM

Polis tarafından suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alınan cinayet zanlısı koca da sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne getirildi. Kavga sırasında elinde kesikler oluşan cinayet zanlısı, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Eşinin boşanmak için dava açtığını ancak telefonla görüştüğünü söyleyen zanlı M.E.E., "Eşim annesinde, ablasında kaldığını söylüyordu. Eşimin İzmir'deki evi satıp, ortak eşyalarla birlikte internette tanıştığı öğrencinin yanına gittiğini öğrendim. Beni İlhan'ın ev arkadaşı olduğunu söyleyen E.M. arayıp durumu anlattı. Ben de avukatımı yanıma alarak Konya'daki adrese gittim. Kapı açıldığında içeriden eşimin çıktığını görünce birden kendimden geçmişim. Eşime saldırırken, İlhan'ı da bıçaklamışım. Ben aslında vurmak istemedim" şeklinde ifade ettiği ileri sürüldü.

Hayatını kaybeden üniversite öğrencisi İlhan Tuncer'in 2000 yılında Veteriner Fakültesi'ni kazandığı ve okulunu uzun bir süredir uzattığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı polislerle birlikte olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KARISININ ÜNİVERSİTELİ AŞIĞINI ÖLDÜRDÜ
KARISININ ÜNİVERSİTELİ AŞIĞINI ÖLDÜRDÜ
KARISININ ÜNİVERSİTELİ AŞIĞINI ÖLDÜRDÜ
KARISININ ÜNİVERSİTELİ AŞIĞINI ÖLDÜRDÜ
KARISININ ÜNİVERSİTELİ AŞIĞINI ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2010 Pazar 13:50:01
Güncelleme :28 Şubat 2010 Pazar 14:26:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?