4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Eski çöp sandıkları yenileniyor

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, halk sağlığını yakında ilgilendiren temizlik çalışmalarına, eskiyen çöp sandıklarının değiştirilmesi ve hijyenik hale getirilmesiyle devam ediyor. 

Temizlik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra eskiyen çöp sandıklarını da yenileriyle değiştiriyor. Temizlik İşleri Müdürü İsmail Bala, Karatay'ın daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlikle ilgili çalışmaların özellikle yaz mevsimi süresince yoğun ve aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. 

Halk sağlığının korunması noktasında gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirten İsmail Bala, "İlçemize bağlı bazı bölgelerimizde eskimiş durumda olan çöp sandıklarını yenileri ile değiştirerek özellikle halkın yoğun olduğu bölgelerde görüntü kirliliğinin önüne geçmek ve ihtiyacı karşılamak istiyoruz. Halen çöp sandığı ihtiyacı bulunan bölgelerimize yeni çöp sandıkları ulaştırılmakta; yeşil alanlar, dinlenme yerleri ve parklarda hissedilen çöp kutusu eksikliği de yenilerinin konulmasıyla ortadan kaldırılmaktadır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 14:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?