6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Esnaf Odaları seçime hazırlanıyor

KONYA ESNAF ODALARINDA SEÇİM HAZIRLIĞI

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KONESOB) yapılacak genel kurulunda mevcut başkan Bekir Duvarcı, 81 meslek odası başkanı tarafından yeniden aday gösterildi.

Merkez ve ilçelerdeki oda başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, 1 Mayıs Cumartesi günü yapılacak genel kurul öncesi hazırlıklar değerlendirilirken, genel kurullarını tamamlayarak seçilen bazı oda başkanları da tanıtıldı. Değerlendirme toplantısının sonunda meslek odası başkanları adına konuşan Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, mevcut başkan Bekir Duvarcı'yı yeniden aday gösterdiklerini açıkladı.

Yıl başından bu yana Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı 86 meslek odasının demokratik bir şekilde oda genel kurullarını tamamladığını kaydeden Hasan Uzman, seçilen tüm oda başkanlarına başarılar diledi. 81 oda başkanının bir araya gelerek 1 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin genel kurulunda mevcut başkan Bekir Duvarcı'yı yeniden aday göstererek desteklediklerini açıklayan Uzman, "Bugüne kadar odalarımızın birlik ve beraberlik içinde çalışmasında, ilimiz ve ilçelerimizin sorunlarının çözülmesinde ve her zaman oda başkanlarımızın, tüm esnaf ve sanatkarımızın yanında olan desteklerini ve gayretlerini her zaman yanımızda hissettiğimiz birlik başkanımız Bekir Duvarcı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Bekir Duvarcı ise, toplantıya katılıp kendisini aday gösterenlere teşekkür ederek, bugün olduğu gibi bundan sonra da esnaf ve sanatkarların yanında olacağını söyledi.

KONYA ESNAF ODALARINDA SEÇİM HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:44:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 15:04:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?