6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Eve pompalı saldırı!

KONYA'DA EVE SİLAHLI SALDIRI

Konya'da yalnız yaşayan bir kadının evine plakası alınamayan bir pikaptan pompalı tüfekle ateş edildi. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda, tüfekten çıkan saçmalar evin camlarına zarar verdi.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdüllaziz Mahallesi Yıldırım Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içinde 3 kişinin bulunduğu plakası alınamayan pikapla, yalnız yaşadığı öğrenilen bir kadının evinin önüne gelen şahıslar, araç içerisinden pompalı tüfekle rastgele ateş edip kaçtı. Açılan ateş sonucu ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, evde bulunan bir bayan şoka girdi. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Şoka giren ev

sahibine sağlık görevlileri olay yerinde müdahale etti. Yapılan incelemeler sonunda tüfekten çıkan saçmaların evin camlarına zarar verdiği belirlendi. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan, aynı evin daha önce de silahlı saldırıya uğradığı ve bu olayda da ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

KONYA'DA EVE SİLAHLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 12:05:02
Güncelleme :28 Ekim 2010 Perşembe 12:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?