6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Facia ucuz atlatıldı!

AKŞEHİR'DE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ KAZA YAPTI

Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen iki öğrenci servisinin karıştığı kazada birbirlerine çarpmamak için manevra yapan servislerinden bir tanesi yan yatarken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, öğle saatlerinde Altunkalem Mahallesi Tümgeneral Ömer Şarlak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle çıkışında öğrencileri evlerine bırakmak üzere okullarından alan Bayram Aydemir yönetimindeki 42 U 5419 plakalı servis minibüsü Özgür Sokak'tan Tümgeneral Ömer Şarlak Caddesi'ne çıkarken cadde üzerinde seyir halinde olan Enver Tuncez yönetimindeki servis minibüsü ile karşılaştı.

Birbirleriyle çarpışmamak için manevra yapan araçlardan 42 U 5419 plakalı servis minibüsü yan yatarken, diğer araçta da çarpmanın etkisiyle hasar meydana geldi. Olay yerine polis ekipleri ve 112 Acil Servis görevlileri intikal ederken, öğrencilerin kazayı hafif sıyrıklarla atlatması nedeniyle sağlık görevlileri olay yerinden ayrıldı. Servisteki öğrenciler başka servislerle evlerine gönderilirken, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Saltıkoğlu da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Saltıkoğlu kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, “İstenmeyen bir kaza oldu. Allah'a şükür çocuklarımızda herhangi bir yaralanma yok. Ama biz yine de çocuklarımızın sağlık durumları ile ilgili bilgi alarak onları bir sağlık merkezine kontrole götüreceğiz. Olmaması gereken bir kazayı ucuz atlattık” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

AKŞEHİR'DE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ KAZA YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 16:40:00
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?