6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Fatih, Konya'da başarı istiyor

Konyaspor'un Denizlispor'dan renklerine bağladığı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Egedik burada başarılı olmak istediğini söyledi.

Konyaspor resmi internet sitesine açıklama yapan Fatih Egedik, hiçbir zaman kolayı seçmediğini belirterek, "Dokuz sene boyunca hep her şeyin en iyisini yapmak için mücadele verdim. Bu mücadeleyi verirken de bazı fedakarlıklarda bulundum. Çünkü yaptığımız iş kesinlikle zor bir iş. Futbolda iyi şeyler yapmak için şansınız yanınızda olacak. İşleriniz hep yolunda gidecek. Ama benim sıkıntı yaşadığım dönemlerde bile futbola karşı en ufak bir küsmem olmadı. Başarılı olmak için sürekli mücadele ettim. Sonucunda kısmen de olsa başarılı olduğuma inanıyorum" dedi.

Konyaspor'a gelmeden önce başka takımlardan da teklifler aldığını söyleyen Fatih Egedik, "Ama bana ve menajerime karşı en sıcak ve samimi davranan kulüp Konyaspor oldu. Görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı ve menajerim bana 'Konyaspor ile anlaştık' dedi. Çok sevindim. Çünkü futbolcuların başarılı performans sergilemesi için en başta gelen unsur huzurdur. Bende bu huzuru Konya'da ve Konyaspor'da bulacağıma inandığım için buradayım" diye konuştu.

Konyasporla kariyerinde yeni bir sayfa açtığını ifade eden Fatih Egedik, "Konyaspor'a başarılı olmaya geldim. Benim futboldaki en küçük hedefim bana güvenen ailemi mahçup etmemekti. Bunu başardığımı düşünüyorum. Daha önceki performanslarımın üzerine yeni şeyler koyarak güzel işler yapacağıma ve Konyaspor'a katkı sağlayacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 19:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?