6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Fazla çalışmaktan hastanelik oldu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosunun en tecrübeli dedektifi 28 yıllık polis memuru Recep Uçar, menisküs ameliyatı geçirdi.

Emniyet Müdürü Tuzcu'nun ziyaret ettiği Uçar, ömrünün sonuna kadar polislik yapmak istediğini söyledi.

Konya Cinayet Bürosu'nda yaklaşık 10 yıldır görev yapan ve 28 yıldır çeşitli birimlerde polislik görevini yürüten 48 yaşındaki Recep Uçar, yoğun iş temposu nedeniyle bacaklarından rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru acil olarak alındığı menisküs ameliyatından sağlıklı bir şekildi çıktı.

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Şube Müdürleri ve Cinayet Bürosu ekip arkadaşlarının yalnız bırakmadığı Uçar, "Ben bu ekiple çalışmaktan çok mutluyum. Belki sağlığıma kavuşurum, belki kavuşmam ama ömrümün sonuna kadar bu mesleği yapmaktan gurur duyacağım" dedi.

PTT cinayeti'nin çözülmesinde Cinayet Bürosu dedektiflerini tebrik eden İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, polis memuru Recep Uçar'ı alnından öperek kutlamıştı. Tuzcu, Uçar'ın ameliyat olduğunu öğrenince yattığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 12:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?