4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Festivalde Lara izdihama neden oldu

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde düzenlenen Kültür, Sanat, Turizm ve Göl Festivali'nde sahne alan sanatçı Lara, binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturdu. 

Sanatçıyı izlemek için kamyon kasasının üzerine çıkan vatandaşların bulabildikleri her mekanı değerlendirmeye çalışmaları dikkat çekti. Karşısında ummadığı bir kalabalık gören Lara'ya gösterilen ilgi, konser alanında zaman zaman izdihama da neden oldu. Konser sırasında bayılanlar ile fenalık geçirenleri polis, üzerlerine su dökerek kendine getirtmeye çalıştı. 

Belediye Başkanı Nazif Tekinöz de, kalabalık nedeniyle fenalık geçiren bir bayanla protokol bölümünden kalkarak ilgilendi. Konserde bir ara davul çalan Lara, programın son bölümündeyse Seda Sayan ve Zerrin Özer'in taklidini yaptı.
 
Lara'dan önce sahneye gelen Hüyük Belediyesi Samyeli Halk Dansları Topluluğu dans gösterileri sundu. Programın diğer bölümlerindeyse Kültür ve Turizm Bakanlığı Gençlik Halk Oyunları Topluluğu gösterilerini sergilerken, halk müziği sanatçıları da sevilen parçalarını seslendirdi.
 
Konser sonunda Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, Lara'ya plaket, Beyşehir Gölü günbatımı resminin yer aldığı festival hatırası ve bir tabak hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 15:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?