7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Final maçından yoğun bakıma

FİNAL MAÇINDAN YOĞUN BAKIMA

Konya'da Kick Boks İl Birinciliği 90 kilo final müsabakasında Gökhan Murat Üstel, rakibinden aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan sporcu ameliyata alındı.

Konya Kick Boks İl Temsilciliği tarafından İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi. Müsabakalarda Gold Spor Kulübü adına 90 kiloda yarışan 24 yaşındaki Gökhan Murat Üstel, dünkü karşılaşmalarında iki rakibini de yenerek finale yükseldi. Üstel, final maçında Tempo Spor Kulübü'nden Yasin Göçtü ile altın madalya için yarıştı. İlk iki raund maçı iyi götüren Üstel, üçüncü ve son rauntta rakibinden aldığı yumruk darbesi sonucu yere yığıldı. İlk müdahaleyi sağlık ekiplerinin yapmasından sonra Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Üstel'in beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Üstel, ameliyata alındı.

 ANNESİ GİTMESİNİ İSTEMEMİŞ

Hastanede ameliyata alınan sporcunun sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Anne Gülşen Üstel, oğlunun durumunu öğrenerek hastaneye geldi. Hastanede oğlunu göremeyen anne, bir süre ağladıktan sonra fenalık geçirerek bayıldı. Doktorların müdahalesinden sonra kendine gelen Gülşen Üstel, "O benim tek varlığım. Dün müsabakalardan geldi, dudağı patlamıştı. Yarayı görünce karşı çıktım ve bugün müsabakaya gitmesini istemedim. O final oynayacağı için mutluydu" dedi.

Beyin kanamasından dolayı ameliyata alınan sporcunun maçı kazanması halinde altın madalya alacağı öğrenildi.

FİNAL MAÇINDAN YOĞUN BAKIMA
FİNAL MAÇINDAN YOĞUN BAKIMA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 16:29:04
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 16:45:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?