6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Fırat ve Arınç kongre için Kulu'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kulu İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi yapıldı.

Halk Kütüphanesi konferans salonundaki kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, eski TBMM Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Hasan Angı, Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, Ahmet Büyükakkaşlar, Özkan Öksüz, Ali Öztürk ile İl Başkanı Faruk Düğen ve parti yöneticileri katıldı.

Milletvekillerinin yaptığı selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, partisinin halkın güven ve desteğiyle en çok oyu alarak bugünlere geldiğini söyledi.

Halka hizmete devam edildiğini kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Fırat, ülkenin tek sorununun terör olduğunu dile getirdi. Fırat, Türkiye bütçesinin büyük kısmının terörle mücadelede kullanıldığını, terör kaynaklarının da kurutulacağını bildirdi.
Tek listenin yer aldığı, kayıtlı 400 delegeden kongreye katılan 343'ünün oyunu alan mevcut ilçe başkanı avukat Ali Küçük güven tazeledi.

Kongrenin ardından Manisa Milletvekili Bülent Arınç ile beraberindeki Konya Milletvekilleri, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan milletvekilleri daha sonra Cihanbeyli İlçe Teşkilatı Kongresi'ne katılmak üzere Kulu'dan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 18:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?