6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Fırından korsan CD çıktı

EKMEK FIRININDAN KORSAN CD ÇIKTI

Konya polisi düzenlediği operasyonlarda 10 bin adet korsan CD ile bin adet korsan kitap ele geçirdi. Bir şüphelinin korsan CD'leri ekmek fırınında saklaması ise dikkat çekti.

Konya Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı iş yerlerinde korsan CD ve kitap satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ö.Y. ile D.B'ye ait ev ve iş yerinde arama yapan polis, 8 bin 100 adet CD ele geçirdi. Araştırmalarını sürdüren polis, Y.B'ye ait ekmek fırınında da korsan CD ve kitap olduğunu tespit etti. Baskın yapılan ekmek fırınında 2 bin 100 adet CD ve bin adet korsan kitap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem yapılırken, ele geçirilen toplam 10 bin 200 adet korsan CD ve bin adet kitaba el konuldu.

Korsanla mücadelenin devam edeceğini belirten Güvenlik Şube Müdürü İbrahim Tatır, "Bir hafta içerisinde yaptığımız operasyonlarda 10 bin adet korsan CD ile bin adet korsan kitap ele geçirdik. Korsanla mücadeleye önem veriyoruz. Bu yüzden korsan CD ve kitap operasyonlarımız devam edecek" dedi.

EKMEK FIRININDAN KORSAN CD ÇIKTI
EKMEK FIRININDAN KORSAN CD ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 10:40:00
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 10:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?