6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Fuarlara 80 firma katılıyor

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Konya Gıda, Gıda-Tek 2008 ve Konya Ambalaj Fuarları düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Konya Ticaret Odası (KTO) - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, oda temsilcileri ve firma temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ambalaj sektörünün Konya sanayisinde hatırı sayılır bir yer tuttuğunu belirterek, "Bu sektör Konya'da gerçekten adından söz ettiren bir sektör. Düzenlenen fuarın da bu sektörün gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyorum. Konya sanayi alanında giderek büyüyen bir kent ve bunu kendi öz sermayesiyle başarıyor. Düzenlenen bu fuarlar da üretim çeşitliliği bakımından Konya sanayisinin gelişimine katkıda bulunan en büyük unsurlardır" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek fuarı ziyarete açtı. Bir süre fuarı gezen davetliler, standlarda sergilenen ürünleri inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldılar.

4 gün boyunca ziyaret edilebilecek olan fuara yurt içi ve yurt dışından toplam 80 firma ve temsilcisi katılıyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 15:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?