7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Fuhuş evinde çatışma: 3 yaralı

KONYA'da 57 yaşındaki Musa Pampu, oturduğu mahallede fuhuş yapıldığını öne sürdüğü eve pompalı tüfekle baskın yaptı.

Karşılıklı ateş açılan olayda 42 yaşındaki Ayşe Yıldırım, 37 yaşındaki Okan Bayar ile Musa Pampu yaralandı. Yaralılardan Okan Bayar hayati tehlikeyi henüz atlatamazken güvenlik güçleri 2 pompalı tüfek ile 1 kurusıkı tabanca ele geçirdi.

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Selçuklu İlçesi Sille Ak Mahalle Ercüment Sokak'ta meydana geldi. Musa Pampu, fuhuş yapıldığığını öne sürdüğü Ayşe Yıldırım'a ait eve gelirken, başka yere taşınmasını istedi ve tartışmaya başladı. Pampu, kavgaya dönüşen olayda pompalı tüfek ile eve ateş etmeye başladı. Bu sırada evde bulunan 26 yaşındaki Ali Karaca pompalı tüfek ile Pampu'ya karşılık verdi.

Olayda evde bulunan Ayşe Yıldırım, Okan Bayar ve eve baskın yapan Musa Pampu çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar ile yaralandı. Yaralılardan Ayşe Yıldırım ile Okan Bayar olay yerine çağırılan ambulans ile Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Musa Pampu, yakınları tarafından özel bir otomobille Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Okan Bayar'ın sağlık durumunu ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis olayda kullanılan 2 pompalı tüfek ile 1 kuru sıkı tabancayı ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 11:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?