4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Fuhuşa direndi, bıçaklandı

Konya'da kendisini para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorlayan öz dayısına direnen genç kadının, dayısından işkence görüp 9 yerinden bıçaklandığı iddia edildi. Vücudunun büyük bölümünde morluk ve şişlik bulunan genç kadın yoğun bakıma alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 23.30'da merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Konya'nın Çumra ilçesinde ikamet eden Mahmut K. (32), eşinden 3 ay önce boşanan yeğeni K.S.'yi (19), para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorlamaya başladı. Bu zorlamalara karşı çıkan K.S, dayısı Mahmut K. tarafından bir otomobille Çumra'dan Konya'ya zorla getirildi. Burada öz dayısı Mahmut K.'nın işkencesine maruz kalan genç kadın, sopayla dövüldükten sonra 9 yerinden bıçaklandı.


POLİSE SIĞINDI
Gördüğü işkence sonrası perişan halde kalan genç kadın, bir anlık dalgınlığından faydalandığı dayısının elinden kurtulmayı başardı. K.S, yaralı halde gittiği polis merkezinden kendisine yardımcı olunmasını istedi. Polis merkezine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının yüzü, sağlık görevlileri tarafından battaniyeyle örtülerek gizlendi.

Yüzü gizlenen yaralı kadın, tekerlekli sandalyeye bindirilerek acil servise götürüldü. Buradaki muayesinde genç kadının, kalçasında, kafasında ve sırtında olmak üzere 9 bıçak darbesi olduğu belirlendi. Ayrıca genç kadının, vücudunun büyük bir kısmında morluk, şişlik olduğu tespit edildi. Yaralarına dikiş atılan genç kadın, Beyin ve Travma Yoğun Bakım Servisi'ne yatırıldı. Genç kadının, bundan 3 ay önce de polise dayısı hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.

AMBULANSI TAKİP ETMİŞ
İşkence yaptığı yeğeninin içinde bulunduğu ambulansı hastaneye kadar takip ettikten sonra ortadan kaybolan Mahmut K, polisler tarafından gizlendiği evde kıskıvrak yakalandı. Alkollü olduğu öğrenilen Mahmut K, aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis otosunda bir süre bekletildi. Polis aracında çok rahat hareketler sergileyen Mahmut K, aracın içinden seslendiği tanımadığı şahıslardan çay istedi. Kameramanı görünce yüzünü gizleyen Mahmut K, adli raporunun tamamlanmasının ardından polis
merkezine götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 13:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?