6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Galerici cinayeti zanlıları yakalandı

GALERİCİ CİNAYETİNİN ZANLILARI YAKALANDI

Konya'da aralarında alacak verecek meselesi bulunan galericiyi tabancayla vurarak öldüren iki zanlı yakalandı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Özalkent Mahallesi'nde bulunan bir kafede dün meydana gelmişti. İddiaya göre, galericilik yapan Özgür Doğukan Yılmaz(29) kafenin işletmeciliğini yapan S.A. ve M.A. kardeşlere bir otomobil sattı ve karşılığında 20 bin liralık senet aldı. S.A. ve M.A.'nın borcunu zamanında vermemesi üzerine Özgür Doğukan Yılmaz, telefon açarak borcun 30 bin lira olduğunu ve hemen ödemeleri gerektiğini söyledi. Aralarındaki konuşmanın küfürleşmeye dönüşmesi üzerine Özgür Doğukan Yılmaz,

amcasının oğlu Mehmet Yılmaz ile birlikte kafeye gitti. Kafede başlayan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre S.A. belindeki silahla Özgür Doğukan Yılmaz'ı vurarak ağır yaraladı. Ağır yaralanan Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybederken olaya karışan S.A. ve M.A. polis tarafından gözaltına alındı.

Yapılan sorgularının ardından zanlılar S.A. ve M.A. polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen zanlılar, yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 15:11:00
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 15:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?