6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Galibiyet hasreti sona erdi

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında dün kendi evinde oynadığı Bursaspor maçından 2-0 galip ayrılarak ligdeki 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasını 32 puanla 14. sırada kapatan Konyaspor, dün kendi evinde Bursaspor ile oynadığı ve 2-0 galip ayrıldığı maçla 5 haftalık galibiyet hasretine son vererek 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Yeşil-beyazlı ekip en son galibiyetini teknik direktör Ünal Karaman ile 6 haftalık mağlubiyet serisi sonunda ligin 24. haftasında kendi evinde oynadığı Trabzonspor'a karşı 1-0'lık skorla elde etmişti.

Daha sonrasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe, Sivasspor, Gençlerbirliği Oftaşspor maçlarından mağlup ayrılan Konyaspor geçen hafta deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçından 2-2'lik skorla sahadan 1 puanla ayrılarak puan hasretine son vermişti. Dün kendi evinde oynadığı Bursaspor maçından 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi olan yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle Trabzonspor maçından bu yana geçen 5 haftalık galibiyet hasretine son vermiş oldu.

...
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 11:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?