6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Gazeteciler Cemiyeti'nden ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Konya'da bir süre önce göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ı ziyaret etti.

Konya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Namal'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, "Bundan önceki dönemde basın ve emniyet iyi ilişkiler içerisinde çalıştı. Bundan sonra da iyi bir şekilde herkesin görevini yapacağını düşünüyoruz. Biz kamuoyuna doğru ve tarafsiz bilgi ulaştırmak için çalışıyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Gazetecilerin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da, "Medya özgürlüğün en önemli temsilcisidir. Emniyetimiz ile vatandaşımız arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. Burada medya ile emniyet arasında seviyeli bir ilişki var. Bu ilişki iyi bir şekilde devam edecektir. Özellikle idare ve sosyal görevleri içeren durumlarda medya aracılığı ile tanıtacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 15:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?