7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Gazilere yeni dernek binası

GAZİLERİN YENİ DERNEK BİNASI AÇILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mevlana Şubesi yeni binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İstiklal Harbi Şehitliği yanındaki hizmet binasının açılışına Konya Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ergün Koçak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gaziler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mevlana Şube Başkanı Mustafa Işık, harp malulü gaziler ile ailelerinin, birlikte oturacağı nezih bir yere ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Bizim derneğimiz kamu yararına hizmet veren, vatanın bütünlüğünü korumak için faaliyetlerde bulunan, Cumhuriyet'e sahip çıkan nesiller yetiştirmeyi amaçlamış bir dernektir. Bu derneğimize bu güzel mekanı sağlayanlara teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından dernek binasının açılmasına katkıda bulunan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan adına Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran, Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e dernek başkanı Mustafa Işık tarafından plaket verildi. Plaket töreninin ardından protokol üyeleri kurdele keserek dernek binasını hizmete açtı.

GAZİLERİN YENİ DERNEK BİNASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 18:15:05
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 18:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?