4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Geceyarısı kovalamaca

Konya'da "dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü ile polis arasında yaşanan kovalamacada, otomobilden inip yaya olarak kaçan 4 kişi, polis tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Demiryolu Caddesi üzerinde devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri içinde 4 kişinin bulunduğu bir otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Sürücünün dur ihtarına uymayıp kaçmaya başlaması üzerine polis ekipleri takviye isteyerek takibe başladı. Meram ilçesinde devam eden kovalamaca dakikalarca sürdü. 

Uzun süre otomobille polisten kaçan şahıslar, yakalanacaklarını anlayınca otomobili Hacı İsa Efendi Mahallesi Şato Sokağa park edip yaya olarak kaçmaya başladı. Şahıslardan biri kaçtığı Meram Sanayisi'nde polisler ve güvenlik görevlisi tarafından kıskıvrak yakalandı. Polislere yardımcı olan sanayi güvenlik görevlisi, girişteki demirden atlayıp içeri kaçan şahısı, polislerle birlikte yakaladığını söyledi. Diğer şahıslar de kaçtıkları ara sokaklarda sıkıştırılarak yakalandı. 

Polis merkezine götürülen M.K. (32), G.K. (23), O.A. (27) ile M.K'nın (26) alkollü oldukları için kaçtıkları öğrenildi. Şüphelilerin polise verdikleri ifadede otomobilin kendilerine ait olmadığını söyledikleri belirtildi. Otomobilin kime ait olduğunu araştıran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 11:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?