6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Geleceğin tekvandocuları yetişiyor

BEYŞEHİR’DE GELECEĞİN TEKVANDOCULARI YETİŞİYOR

Türk milli takımına son yıllarda çeşitli kategorilerde çok sayıda sporcu veren Beyşehir Belediyespor Tekvando Kulübü’nde yeni sporcular yetişiyor.

Küçük yaşlardan itibaren salonlara kazandırılan isimler, katıldıkları terfi sınavlarında bir üst kuşağa geçmenin mutluluğunu yaşarken, Beyşehir’in tekvando sporunda da ümidi haline geliyor.

Beyşehir Belediyespor Tekvando Kulübü Antrenörü Nafiz Çakır, son yıllarda milli takım bünyesine kazandırdığı isimlerle dikkat çeken Beyşehir’de bu spor branşına yeni başarılar kazandırma gayretinde olduklarını söyledi. Bunun için altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Çakır, salonda çalışmalara katılan sporcuların terfi sınavlarını iştirak ettirilerek bir üst kuşağa geçmelerinin ardından yapılacak ulusal ve uluslar arası müsabakalara hazırlandığını kaydetti.

Son kuşak terfi sınavını dün gerçekleştirdiklerini ve bu sınava yaşları 5 ile 20 arasında değişen 70 sporcunun iştirak ettiğini belirten Çakır, “Ailelerinin de büyük ilgi gösterdiği terfi sınavında sporcularımızın temel teknik, giyim-kuşam, denge duruşları, üst seviye yüksek sıçrama hareketleri gibi unsurları test ediliyor. Bu sınava katılan sporcularımızın tamamı da başarı göstererek bir üst kuşağa terfi etme hakkı kazandı. Sınav sonunda tekvandocularımızın yaptığı gösteri ise salondaki ailelerin büyük beğenisini kazandı” dedi.

BEYŞEHİR’DE GELECEĞİN TEKVANDOCULARI YETİŞİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 14:22:04
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 14:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?