4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Genç çifte yatakta infaz

Konya’da esrangiz bir infaza tanıklık etti. Korkunç olay dün sabah saat 08.00 sularında Selçuklu Yazır Mahallesi’nde meydana geldi.

Olay, bir birahanede garsonluk yapan 26 yaşındaki Ayşen Mamuş’un yaralı halde komşularının zilini çalarak yardım istemesiyle ortaya çıktı. ‘Bana yardım edin’ dedikten sonra bayılan genç kadını hastaneye kaldırmak isteyen komşuları, aynı kattaki kapısı açık daireye girdiklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Kan izlerini takip ederek yatak odasına ulaşan komşular yatakta ensesine tek kurşun sıkılarak öldürülmüş Ferhat Korucu’nun cesediyle karşılaştı.

Polis, Mamuş ve sevgilisi Korucu’nun feci şekilde dövüldükten sonra vurulduklarını belirledi. Hastaneye kaldırıldığı sırasında “Güneş” ismini sayıklayan Ayşen Mamuş’un iş arkadaşı Güneş Ş. ve eşi Mehmet Ş.’yi gözaltına alındı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 05:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan saülam IP: 85.104.98.xxx Tarih : 14.11.2007 10:55:58

amacım yorum yapmak değil bilgi edinmek ricam bu haberi yapan muhabir kardeşimizin bana daha detaylı bilgi aktarmasıdır.... olayla bu kadar çok ilgilenmemin sebebi merhum ferat korucuyu çok yakinen tanımamdır..... güneşin bu cinayeti işlediğine de çok fazla inanmıyorum ltf gerçekler yansıtılmasın