6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Genç kadın tehditle fuhuşa zorlanmış!

Konya polisi, çökerttiği fuhuş şebekesinin 21 yaşındaki bir kadına nasıl işkence ile fuhuş yaptırıldığını da gözler önüne serdi.

Genç kadın, vücudunda birçok işkence izi olduğunu belirterek, kollarındaki jilet izlerini gösterirken, sürekli olarak yüzüne kezzap dökeriz tehdidiyle de karşı karşıya kaldığını söyledi.

Yaşadıklarını gazetecilere anlatan ve başkalarının bu tip şebekelerin eline düşmesini istemeyen 21 yaşındaki A.B., iş adamlarına gecelik 500 YTL'den, bin 500 YTL'ye kadar satıldığını, gördüğü işkence karşısında ise çaresiz kaldığını ifade etti. Her genç kızın görüştüğü ve arkadaşlık kurduğu kişilere dikkat etmesini istediğini vurgulayan A.B., 7 ay süreyle kendisine yapılan işkenceyi ve fuhuş batağına nasıl düştüğünü anlattı.

Sürekli gözyaşı döken genç kadın, "Bir iş yerinde sekreter olarak çalışırken,
bir bayan arkadaşım beni U.K. ile tanıştırdı. Sürekli gelip giden U.K., benim aile desteğim olmadığından dolayı evlenmek vaadiyle bana ev kurdu. Yaklaşık 1 ay sonra evde bana işkence yapmaya ve erkeklere pazarlamaya başladı. Her gün dövüyor, kollarımı jiletle kesiyor ve o şekilde hayat kadınlığı yaptırıyordu. Yüzüm güzel olduğu için de sürekli olarak yüzüne kezzap atarım diye tehdit ediyordu. Bir gün yine eline bıçağı aldı ve bıçağı yüzüme doğru salladı. Eğilince bıçak sırtıma geldi yaralandım, tedavi bile ettirmedi. Kaçmak için girişimlerim olmasına rağmen çözüm bulamadım. İş adamlarına beni gecelik 500 ile bin 500 YTL arasında satıyordu. Bazen 70-80 yaşlarındaki kişilere daha yüksek paralara gönderiyordu" dedi.

"KARISIYLA BİRLİKTE İŞKENCE YAPTILAR"

Kendisinin yanına zamanla başka kadınların da getirildiğini vurgulayan A.B., "Hayat kadınlığı yaptırdığı kadınları uyuşturcuya alıştırmaya çalışıyordu. Bana defalarca kokain vermeye çalıştı ama ben her seferinde reddettim, kullanmadım. Uyuşturucudan kaçtım, alkole alıştım. Sürekli alkol alıyorum, beni müşteriye gönderdiğinde mutlaka alkol almam gerekiyor. Bir kez bile isteyerek müşterileriyle birlikte olmadım. 7 ayım ölüm gibi geçti. Sürekli dayak yediğim için yumrukları hissetmiyordum. Bazen U.K. karısıyla birlikte beni dövüyordu, işkence yapıyordu. Odamın kapısını kilitleyip başıma bir nöbetçi dikiyorlardı. Hiçbir insan benim düştüğüm duruma düşmesin. Polis beni bu şebekenin elinden kurtardı, benim gibi durumda olanlar varsa mutlaka bir şekilde polise başvursunlar" şeklinde konuştu.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin aylardır süren araştırması sonucu, kadınlara zorla fuhuş yaptıran ve Konya'da da fuhuş şebekesi kuran Mersin Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan U.K.'nın hayat kadınlığı yapan eşi aracılığıyla yönettiği fuhuş şebekesi Pazar günü sabah yapılan operasyonla çökertilmişti.

U.K.'nın 22 ayrı sabıkası olduğu ve 18 yabancı hayat kadınına zorla fuhuş yaptırdığı ortaya çıkmış ve operasyon kapsamında 27 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 14:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?