6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Genç kız kayıplara karıştı

EVDEN AYRILAN 15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZDAN HABER ALINAMIYOR

Konya'nın Ereğli ilçesinde dün evden ayrılan 15 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Hacı Mustafa Mahallesi'nde oturan Kılıçer ailesinin 7 çocuğunun en küçüğü olan Nejla Kılıçer (15), 16 Mayıs 2010 Pazar günü saat 10.00 sıralarında evlerinden çıktı.

Nejla Kılıçer'in evden ayrılmasının ardından bir daha haber alamadıklarını belirten ailesi, kızlarının biran önce bulunmasını isteyerek emniyet güçlerinden ve vatandaşlardan yardım talebinde bulundu.

Nejla Kılıçer'in ablası Hamidiye Şengül ile ağabeyi Durmuş Kılıçer, beyninde pıhtı bulunduğu için sağlık sorunları yaşayan anneleri Fatik Kılıçer'in, ailenin en küçüğü Nejla'nın kaybolmasından sonra üzüntüyle daha kötü hale geldiğini belirterek, "Polis ve güvenlik kuvvetlerine başvurarak Nejla'nın kayıp olduğu haberini verdik. Olması muhtemel bütün adresler arandı ve şu ana kadar bir sonuç elde edilemedi. Nejla'nın başına kötü bir şey gelmeden bulunması için herkesten yardım bekliyoruz. Gören veya nerede olduğu konusunda bilgi sahibi olanların polise veya jandarmaya bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.

Geçen yıl ilköğretim okulunu bitirdikten sonra evde ailesine bakan genç kızın, beyin damarlarında pıhtı olan annesi Fatik ve bağırsak kanseri hastası olan babası Tevfik Kılıçer, kızlarının biran önce evine dönmesi için yardım isterken, güvenlik güçleri kız çocuğunun bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

EVDEN AYRILAN 15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZDAN HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:48:02
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 18:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?