7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Genç sporcuya hazin tören

KİCK BOKSÇUNUN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Konya'da Kulüplerarası Kick Boks İl Birinciliği final karşılaşmasında aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçiren ve 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybeden Gökhan Murat Üstel'in cenazesi toprağa verildi. Sporcunun ölmeden bir gün önce de huzurevinde kalan babasının hayatını kaybettiği öğrenildi.

27 Ocak Çarşamba günü 100. Yıl Spor Salonu'nda düzenlenen Kulüplerarası Kick Boks İl Birinciliği müsabakalarında 90 kiloda birincilik için maça çıkan 24 yaşındaki Gökhan Murat Üstel, maç sırasında aldığı darbe sonucu baygınlık geçirmiş, ringde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Üstel, zorlu bir beyin ameliyatının ardından Yoğun Bakım Ünitesi Reanimasyon Bölümü'nde verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetmişti. Bugün Konya

Uluırmak Mezarlığı'nda Üstel için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ağabeyi Armağan Üstel, akrabaları, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden yetkililer, sporcu ve iş yerinden arkadaşları ile olay günü ilk müdahaleyi ringde yapan 112 doktorlarından Mehtap Baştan katıldı. Üstel'in cenaze namazını İl Müftüsü Şükrü Özbuğday kıldırdı. Namazın ardından Üstel'in cenazesi omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü.

 KİCK BOKSA 3 AY ÖNCE BAŞLAMIŞ

Cenazesi defnedilen kick boksçu Üstel'in teyzesinin oğlu Kerim Önecek, "Gökhan 1,5 yıldır spor yapıyordu ancak kick boksa 3 ay önce başlamış, bizim bile haberimiz olmadı. İlk resmi maçına 26 Ocak'ta çıkmış, orada iki maçını kazanmış. Aldığı darbelerden acı hissetmiş ama kimse ilgilenmemiş. Ertesi günü final maçına çıkıyor, orada aldığı darbelerle yere yığılıyor" dedi.

Kardeşinin ölümüyle yıkılan ağabeyi Armağan Üstel ise, cenazenin başından bir dakika bile ayrılmadı. Kardeşi için dua eden ağabey Üstel, sorumlular hakkında şikayetçi olduklarını ve savcılığa başvuruda bulunduklarını söyledi.

BABASI 1 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ

Hayatını kaybeden Üstel'in babasının da kendi ölmeden bir gün önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. 2005 yılından beri Konya Huzurevi'nde kalan Kamil Üstel'in, geçtiğimiz cumartesi günü rahatsızlanarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Üst üste gelen ölümler nedeniyle Üstel ailesi derin bir üzüntü yaşıyor. Bu arada anne Gülşen Üstel'in, oğlunun ilk gün aldığı darbeler sonucunda oluşan yaralar nedeniyle son final maçına gitmemesini istediği öğrenilmişti.

KİCK BOKSÇUNUN CENAZESİ DEFNEDİLDİ
KİCK BOKSÇUNUN CENAZESİ DEFNEDİLDİ
KİCK BOKSÇUNUN CENAZESİ DEFNEDİLDİ
KİCK BOKSÇUNUN CENAZESİ DEFNEDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 15:15:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 21:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?