2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Gencin sır ölümü!

Konya'da bir genç, kardeşiyle birlikte odasında sigara içtikten sonra dinlenmek için geçtiği salonda annesi tarafından ölü olarak bulundu.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Harmanpınar Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sanayide işçi olarak çalışan Haydar Akhan (26), odasında kardeşiyle birlikte sigara içtikten sonra dinlenmek için salona geçti. Kardeşi evden gittikten sonra salonda kanepeye uzanıp kalan Haydar Akhan, gece uykusu kaçtığı için odaları gezen annesi Zehra Akhan (53) tarafından fark edildi.

Odasına geçmesi için uyandırmak istediği oğlunun hareketsiz bir şekilde yattığını gören Zehra Akhan, komşularından yardım istedi. Komşuları tarafından ambulansa haber verilmesinden sonra olay yerine gelen sağlık görevlileri, Haydar Akhan'ın öldüğünü belirledi. Sağlık görevlilerinin gencin ölümünü şüpheli bulması üzerine polise haber verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemede herhangi bir darp izine rastlanmayan Haydar Akhan'ın cesedi, savcının talimatıyla otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir ay önce kalbinden rahatsızlık geçiren Haydar Akhan'ın kontrol için gittiği hastaneye gittiği ve kendisine beyin damarlarında tıkanıklık olduğu söylendiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Akhan'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra netlik kazanacak

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2012 Cuma 19:04:50
Güncelleme :30 Mart 2012 Cuma 19:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?