4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Gençlerbirliği yenilgisi sürpriz oldu

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında dün deplasmanda oynadıkları ve 4-1 mağlup oldukları Gençlerbirliği yenilgisinin kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. 

Konyaspor Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklama yapan Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Gençlerbirliği maçına en kötü ihtimalle 1 puan için çıktıklarını, ancak 90 dakika sonunda alınan 4-1'lik yenilginin kendileri açısından kötü bir sürpriz olduğunu kaydetti. Oğuz, "Maçın başında bizim lehimize verilmesi gereken net bir penaltının verilmemesi, hemen akabinde rakibe bizim de anlam veremediğimiz bir şekilde hakemin kazandırdığı penaltının golle sonuçlanması, bizi moral olarak kötü duruma düşürdü. Elbetteki bu hakem hatalarını yenilgiye kılıf olarak görecek bir düşüncede değiliz. Skor 2-0 olduktan ve rakip 10 kişi kaldıktan sonra ikinci 45 dakika iyi oynamamıza rağmen gol yollarında etkisiz kaldık ve ortaya hiç de beklemediğimiz bir netice çıktı. Tabiki bu sonucun alınmasında Eder, Batista ve Yordanov gibi etkili oyuncularımızın olmayışı ve Sedat'ın oyunun hemen başında talihsiz bir şekilde sakatlanması etkili oldu. Bu şekilde alınan yenilgi bizi kesinlikle hedefimizden saptırmayacaktır" dedi.
 
Sedat'ın sakatlığının kadro sıkıntısı yaşadıkları bir döneme denk geldiğini ve temennilerinin ciddi bir sakatlık olmaması yönünde olduğunu dile getiren Basın Sözcüsü Oğuz, "Bütün şanssızlıklara rağmen takımımız bu zorlu dönemi atlatabilecek güçtedir. Haftaya oynayacağımız Vestel Manisaspor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz ve bunu da başarabilecek güce sahibiz. Takımımızdaki eksikleri ara transferde gerekli takviyeleri yaparak kesinlikle gidereceğiz. Bu konuda tespit çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.
 
Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilere de değinen Memduh Oğuz, "Bizim hocamız ve teknik ekibine güvenimiz tam. Bu sezon sonuna kadar da böyle devam edecek. En ufak bir başarısızlığın ardından bazı çevrelerin beklentilerinin gerçekleşmesine yani teknik heyet değişikliğine dair herhangi bir şey olmayacak. Bir kez daha söylüyorum, yönetim olarak teknik heyetimize ve hocamıza güvenimiz tam" değerlendirmesinde bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 18:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?