6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Gençlerin husumet kavgası!

Konya'da hastane acil servisi önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam akraba oldukları iddia edilen H.Ö. (15) ve H.Ö. (19), merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde karşılaştı.

Aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen gençler, çıkan tartışmada birbirlerine küfür etmeye başladı. 15 yaşındaki H.Ö., yanında taşıdığı bıçağı cebinden çıkararak akrabası H.Ö.'yü yaraladı.

H.Ö.'nün yaralanarak yere düştüğünü gören zanlı olay yerinden uzaklaşırken, yaralı genç olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan zanlı, polis ekiplerinin çalışması sonucu üzerindeki bıçakla kısa sürede yakalandı.

Bugün H.Ö.'yü polis ekiplerinin Konya Numune Hastanesi'ne sağlık kontrolüne getirileceğini öğrenen yaralı H.Ö'nün yakınları, kalabalık bir grupla hastane önüne geldi. Çocuk polisinin aracıyla hastaneye getirilen H.Ö.'yü gören yaralı gencin yakınları, polis aracına saldırdı. Hastane polisi ve güvenlik görevlileri olayı yatıştırmak için biber gazı kullanırken, gazdan bazı polis memurları ile bir sivil polis de etkilendi. Polis, H.Ö.'nün yakınlarının üstünde 1 adet ekmek bıçağı ve rambo bıçağı ele geçirdi.

Olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Konya Numune Hastane Göğüs Cerrahisi Bölümü'nde yattığı öğrenilen H.Ö.'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 12:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?