6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Giray Bulak veda etti

Eskişehirspor maçının ardından Konyaspor ile yolları ayrılan teknik direktör Giray Bulak, Konyaspor Tesisleri'nde oyuncular ve çalışanlarla vedalaşarak ayrıldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, görevi bırakmadığını ve yönetimin almış olduğu karara uyduğunu söyleyerek, "Ben sonuna kadar mücadele edeceğimi Eskişehirspor maçından sonra söylemiştim. Ben kaçan, korkan antrenör şekli hiçbir zaman sergilemedim. Ama yönetimin aldığı karara saygı duymak zorundayız. Kendileri bana yaşanan şanssızlıktan, olur olmaz gol yememizden, gol atamamızdan söz ettiler. Ama Konya şehrinin benden bir rövanş alacağı vardı böylelikle bunu almış oldu" dedi.

Konyaspor'un ligde kalacağını iddia eden Giray Bulak, "Bu takımın Fenerbahçe'den puan alacağını ısrarla söylüyorum. Bu bile olmasa Ankaraspor maçından alınan 3 puan bile yetebilir. Çünkü Ankaragücü-Denizlispor, Ankaraspor-Antalyaspor, Antalyaspor-Ankaragücü maçları var. Zor maçlar oynanacak. Ama biz Eskişehirspor maçından 1 puan alabilseydik herşey çok farklı olurdu. Ben oyuncularıma yüzde 50 galibiyetten bahsetmişsem, yüzde 50 beraberlikten bahsettim. Alınacak 1 puan bize çok yarayacaktı. Bizim
takımımız maalesef böyle davranıyor. 3-4 dakikada gol yiyoruz. Bir pozisyonda ıska yapıyorsunuz gol oluyor, defansa çarpıp gol oluyor sonrasında hocalara patlıyor. Ben oyuncularımı, yönetimimi seviyorum. Buraya kadarmış. Bu şekilde olmasına üzüldüm. Yönetimin elinde fazla bir şey yok. Şehrin ileri gelenlerine daha çok kırgınım" şeklinde konuştu.

KARAMAN MI GELİYOR?

Öte yandan, Konyaspor'un geçen sezon takımda görev yapan Teknik Direktör Ünal Karaman ile tekrar anlaştığı iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 18:57:24
Güncelleme :19 Mayıs 2009 Salı 19:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?