30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Gizemli ışık korkuttu

Konya'da akşam saatlerinde gökyüzünde biranda beliren ve cep telefonunun kamerası ile görüntülenen ışık kümeleri büyük şaşkınlık yarattı

Görüntüleri arkadaşlarıyla birlikte kayıt eden özel bir eğitim merkezde uzman eğitmen olarak görev yapan Esra Sarıyer, şunları söyledi: "Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşlarımla beraber evde yemek yiyorduk. Yemekten sonra balkona çıktık.

Bir anda gökyüzünde ışık kümesi belirdi. Önce bir balon veya havai fişek olduğunu düşündük. Ama sönmedi ve uzunca bir süre gökyüzünde kaldı. İlk önce 2 taneydi. Ama daha sonra çoğalmaya başladılar. 7 tane oldu. Ne olduğunu anlayamadık."

4-5 DAKİKA GÖKYÜZÜNDE KALDI

Cisimleri ilk gördüklerinde önce yüksek bir baz istasyonunun ışığı olduğunu düşündüklerini anlatan Sarıyer, "Ama sayıları artınca ne olduğuna anlam veremedik. Bir sokak lambasının veya bir apartamının üzerindeki direk ışığı olmayacak kadar çok yüksekteydi.

Yaklaşık 4-5 dakika gökyüzünde kaldılar. Sonra biranda kayboldular.Bir balon veya havai fişek olsa bu kadar uzun süre gök yüzünde kalabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Gördükleri ışık kümesini cep telefonunun kamerasına kayıt ettiklerini belirten Sarıyer, "Gökyüzündeki ışıklar belirmeye başlayınca cep telefonunun kamerası ile görüntüye aldık.

Daha sonra arkadaşlarımıza gösterdik. Arkadaşlarımızdan bazıları bunun casuslara ait olduğu, bazıları uzaylılara ait olduğu gibi bir sürü düşünce ortaya attı. Ama ne olduğunu hala merak ediyoruz." dedi

Posta
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2011 Çarşamba 15:45:32
Güncelleme :28 Aralık 2011 Çarşamba 16:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?