5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Göl Festivali fuara dönüşecek

Konya’nın Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı İzzet Taşcı, bu yıl 6. yapılan Göl Festivalinin gelecek yıldan itibaren fuar olarak düzenleneceğini söyledi.

Başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Göl Festivali’nin artık bir marka olabileceğini, bununla yetinmek istemediklerini ve etkinliği bir dünya markası haline getirmenin esas hedefleri olduğunu kaydetti.

Başkan Taşcı, önümüzdeki yıl yapılacak 7’nci festivale göl ve sanayi fuarı hüviyeti kazandırma arzusu içerisinde olduklarını bildirdi. Festival süresince vatandaşlarla anket yaptıklarını ve eksikleri tespit etmeye çalıştıklarını dile getiren Taşcı, gelen istek ve talepler doğrultusunda eksikleri önümüzdeki yıllarda daha da azaltmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Festivalde sponsor firma katkıları, çadır gelirleri ve devletten gelen katkılarla birlikte 124 bin liralık bir gelir elde ettiklerini, bunun 84 bin lirasının ise giderlerde kullanıldığını ifade eden Başkan İzzet Taşcı, 40 bin liralık gelirle hizmet aracı alınacağı belirtti.

İlçede bulunan yerel gazete, televizyon ve radyo kuruluşlarının yanı sıra, ulusal haber ajansı temsilcilerine festivale ve Beyşehir’in tanıtımına katkılarından dolayı Başkan Taşcı tarafından plaket verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 16:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADEM ÇELİK IP: 88.252.243.xxx Tarih : 1.08.2009 00:46:08

Sayın başkanım göl festivali için yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ederim. ancak stanlar en az 45-60 gün gün durmalı ki beyşehirimize hareketlilik gelsin. zonguldak devrek te baston festivali bu şekilde sürüyor.daha iyi olabilir. size başarılar diliyorum