4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Göl kenarında mangal keyfi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, soğuk havaların yerini alan sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar hafta sonunda göl kıyılarına akın etti. 

İlkbahar mevsimine merhaba diyen Beyşehir'de, sahil kesimleri aileleri ve gençleri buluşturmaya başladı. Olta meraklılarının yanı sıra, mangal keyfi yapmak ve temiz havadan yararlanıp oksijen depolamak isteyenlerin buluşma adresi göl kıyıları oldu. Kayalıkların altına kadar inerek gözlerden uzak mangal keyfi yapmak isteyenler ise gölün hemen dibinde, suyun kenarında bu amacına ulaşıyor. 

Öte yandan, havaların ısınması ile birlikte göl kenarındaki parkları tercih edenler, güneşin sıcak yüzünden yararlanırken, güzel havayı yürüyüş yaparak değerlendirmek isteyenler ise kıyıdaki yürüyüş parkurlarını tercih ediyor. 

Köprülerden, halkın “Aşk Adası” olarak nitelendirdiği adacığa kadar yürüyüş yapanlar, ilkbahar mevsimine rağmen hala etek ve zirvesi karlarla kaplı olan Anamas Dağı ile birlikte göl içerisinde seyreden balıkçı teknelerini birarada izlemenin keyfini çıkarıyor.
İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2007 Pazar 13:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?