4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Gurbetçi neden bıçaklandı?

Konya'da kendisinden para isteyen kimliği belirlenemeyen bir kişiyi geri çevirdiğini iddia eden şahıs, içi para dolu çantasını almaya teşebbüs eden şahısa direnince boynundan ve bacağından bıçaklandığını öne sürdü. 

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Larende Cadddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 1 hafta önce bir yakınının cenazesi için Konya'ya gelen gurbetçi Cemal K. (47), tanımadığı bir kişi tarafından boynundan ve bacağından bıçaklandı. Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Cemal K. tedavi altına alındı. Cemal K'nin polise verdiği ifadede, "Akşam yemeği için davetli olduğum kızıma giderken sigara almak için bir markete girdim. Market çıkışında beni takip eden bir kişi yanıma yaklaşarak 2-3 YTL istedi. Şahısa istediği parayı vermeyince içinde 14 bin İsveç kronu bulunan çantamı almaya çalıştı. Ben de kendisine direnince boynumdan ve bacağımdan bıçaklayıp kaçtı" dediği öğrenildi. 

Tedavi altına alınan Cemal K'nin hastanede, "Polislik bir olay yok, bıçaklayan kişiyi tanımıyorum" demesi üzerine polis ekipleri durumdan şüphelendi. Bunun üzerine polis, Cemal K'nin cep telefonundan aranıp haber verilmesiyle hastaneye gelen yakınlarının da ifadesine başvurdu. Cemal K'nin verdiği ifadeyle yakınlarının verdiği ifadenin çelişmesi üzerine polis, bıçaklama olayının başka bir meseleden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Polis, olayla ilgili çok yönlü çalışma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2007 Salı 11:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kesen IP: 88.254.251.xxx Tarih : 29.03.2007 00:05:52
bu tür olaylara üzülmemek elde değil yazık memleketin haline bak birde avrupa birliğine girecez.