6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Güreşçiler altınla ödüllendirildi

İzmir'de yapılan ve 18 ülkenin katıldığı 12. Uluslararası Yıldız Erkekler Serbest ve Grekoromen Turnuvası'nda (Zafer Turnuvası) Türkiye'ye 100 kiloda altın madalya kazandıran milli güreşçi Mümin Kırcan, Konya'nın Beyşehir ilçesine gelişinde davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı.

Oluşturulan araç konvoyu ile terminal kavşağında karşılanan Beyşehirli milli sporcu Kırcan'ı burada araçtan indikten sonra Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Osman Bilgin, sporseverler, yakınları ve vatandaşlar tebrik etti.

Daha sonra Kaymakam Cumali Atilla'nın makam otosuna binen Kırcan, arkadan takip eden araç konvoyu ile birlikte şehir merkezine giriş yaptı. Anıt meydanında yine çalan davul ve zurna eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Mümin Kırcan
burada vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaşırken uzun süre omuzlarda taşındı.

Kendisine çiçek verilen Kırcan'ı Kaymakam Cumali Atilla ile Belediye Başkanı İzzet Taşcı altınla ödüllendirdi. Törende, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 2008 yılı fair play ödülüne layık görülen Beyşehirli güreşçi Ramazan Er de altınla ödüllendirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 21:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?