6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Gürültü kavgası kanlı bitti

GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 3 YARALI

Konya'da iki grup arasında gürültü meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Başarılı Caddesi Hotuz Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Adem B, Hasan Ö. ve Muharrem Ö, sokakta gürültü yapmaları üzerine balkona çıkan Meral I, Mehmet Y. ve Emrah C. tarafından sessiz olmaları konusunda uyarıldı. Şahıslardan Hasan Ö'nün balkonda bulunan Meral I'ya küfür etmesi üzerine tartışma çıktı. Evlerinden aşağıya inen üç kişi, gürültü yaptıkları ileri sürülen şahısları kovalamaya başladı. Kaçan şahısların kısa bir süre sonra

olay yerine tekrar dönmesi üzerine kavga çıktı. Çıkan kavgada kimliği belirlenemeyen bir kişi havaya ateş ederken, Mehmet Y. de bıçağını çekerek Adem B, Hasan Ö. ve Muharrem Ö'yü yaraladı. Çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Hasan Ö. olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne, diğer 2 arkadaşı ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, bıçaklama olayına karışan Mehmet Y. ile diğer 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 3 YARALI
GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 3 YARALI
GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:10:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?