7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Güvenlik kameralı çöp kamyonu

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi bünyesine yeni kazandırılan güvenlik kameralı modern çöp toplama kamyonu hizmet vermeye başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, ilçe merkezinin çöp toplama işini üstlenen firma tarafından Beyşehir Belediyesi bünyesine kazandırılan güvenlik kamera sistemi bulunan modern çöp kamyonu sayesinde araç filosunun güçlendiğini bildirdi.

Yeni çöp toplama aracının filoya dahil edilmesinin ardından çöp toplama faaliyetlerinin daha da ivme kazanacağını belirten Tekinöz, “119 bin YTL'ye mal olan çöp toplama kamyonunda bulunan güvenlik kamerası ile aracın sürücüsü arka bölümde çalışan temizlik işçilerini şoför mahallinde bulunan monitör aracılığıyla görüp izleyebilecek, böylece çalışmalar daha güvenli ve hızlı bir şekilde olacak.
Şu anda Konya bölgesinde güvenlik kamerası olan böyle bir araca sahip ilk belediyeyiz. Modern çöp toplama aracımız ayrıca, diğerlerine göre iki kat daha fazla çöp toplama hacmine sahip bulunuyor. Toplam 16,5 ton çöp toplama kapasitesi olan aracımız ilkbahar mevsimi ile birlikte yöremize hizmet vermeye başladı” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 17:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?