6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hacettepe için hazırlıklar sürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında Cumartesi günü kendi sahasında Hacettepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular pas ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamlandı.

Tecrübeli futbolcu Serhat Akın, Antalya kampının çok güzel geçtiğini belirterek, "Bizim için çok güzel oldu. Hem eğlendik hem de idman yaptık. Antrenmanlarda çok iyi çalıştık. İçinde bulunduğumuz durumun farkındayız. Herkes ne yapacağını biliyor. Son 9 haftada istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum. Sonuçta maç maçtan önce kazanılır. İstekli ve inanmak lazım. Kalitemiz ortada ama maç kazanmamız gerekiyor. Önümüzde Hacettepe maçı var. Çok önemli bir maç. Kendi evimizde ligin sonuncusuyla oynuyoruz. Rakibimiz ligi bitirdi diye bakarsak çok yanlış yapmış oluruz. Biz kendi işimize bakacağız. Hacettepe maçında alacağımız 3 puan bizim önümüzü açacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 21:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?