6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hakan Şükür rüyası erken bitti

Konyaspor bir süredir transfer etmek istediği golcü oyuncu Hakan Şükür transferini kapattı.

Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer, düzenlediği basın toplantısında Hakan Şükür transferini bitirmeyi çok istediklerini belirterek, "Hakan Şükür Türkiye'ye malolmuş çok ciddi bir oyuncu. Kendisi Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye'de oynamayacağını söylemişti. Biz bu durumu parasal yollarla değil de bazı arkadaşları devreye koyarak Konya'nın Hakan Şükür'ün yaşantısına uygun bir şehir olduğunu söyleyerek bu transfer girişimlerine devam etmiştik. Ama Hakan Şükür transferi bizim için bugünden itibaren kapanmış durumda" dedi.

İhtiyaç duydukları yerlere gereken transferleri yaptıklarını söyleyen Ramazan Özer, "Yeni bir yapıyla geçen sezondan çok daha iyi yerlerde ligi bitirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında transfer çalışmalarımız halen devam ediyor. Yabancı transferde bir tane forvet oyuncusu izleniyor. Tunus'a giden transfer komitemiz Fransa'da oynayan Tunuslu bir forvet oyuncusunu beğendi. Bu transfer kısa süre içinde gerçekleşebilir" şeklinde konuştu.

10 numara mevkiine Altan Aksoy veya Kemal Aslan'ı düşündüklerini de ifade eden Ramazan Özer, "O mevkiye bir transferimiz olacak. Bu transfer için Altan Aksoy ve Kemal Aslan gündemimizde olan isimler. Bunların transferi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer taraftan eski oyucumuz Yasin Çelik ile de görüşüyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 12:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?